23948sdkhjf

Metal Supply expanderar och startar portal i Norge

Målet för det norska nyhetsbrevet är att tillhandahålla ett effektivt nätverk för den norska metall-och offshoreindustrin
Metal Supply har nått stor framgång i Danmark och Sverige, där danska och svenska nyhetsbrev skickas ut dagligen till över 34.000 nyckelpersoner inom metall-och verkstadsindustrin.

- Nu är det dags för Norge. Det allra första nyhetsbrevet skickades ut igår. Nyhetsbrevet och portalens målsättning är att skapa ett effektivt nätverk inom den norska metall-och offshore-industrin i linje med Metal Supply i Danmark och Sverige. Samtidigt ska den nya portalen bidra till att knyta kontakter mellan norska, svenska och danska företag inom branschen, säger redaktören Hans Jerver på Metal Supply Norge.

Metall-och offshore-industrin i Norge är under frammarsch och är betydelsefull för den norska marknaden.

Nyhetsbrev från Metal Supply
MetalSupply.no kommer, precis som det danska och svenska nyhetsbrevet, att skickas ut varje dag klockan 11 till alla som registrerat sig.

Ansvariga för den norska portalen och nyhetsbrevet är Birger Søiland, Sarah L. Nilsen och Hans Jerver.

Birger kommer som försäljningschef har den primära kontakten med blivande medlemmar. Birger är placerad i Oslo, och planen är att utöka med en konsult i västra Norge till hösten.

Sarah kommer från Lindesnes i södra Norge och har flera års erfarenhet av marknadsföring med fokus på webb. Sarah kommer bland annat att ansvara för marknadsföring, utformning av annonser och profiler.

Hans Jerver är den norska portalens redaktör. Han är från Danmark, men har tagit sin journalistikutbildning i Norge. Hans har mångårig erfarenhet som journalist och frilansskribent på både norska och danska medier.

Med ett enda klick kan du anmäla dig till nyhetsbrevet här:
www.metalsupply.no/newsletter/subscribe.html
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078