23948sdkhjf

Repays två enheter blir en – vill fördubbla omsättningen

Stålleverantören Repay slår ihop sina enheter i Sala och Krylbo till en ny i Avesta. – Vi har stor framtidstro och siktar på att dubbla vår omsättning på några år, säger platschefen Robin Starö.

Flytten till Avesta är nu färdig efter att ha pågått i flera månader. På plats i den nya 3 500 kvadratmeter stora verkstaden arbetar 16 anställda och i maskinparken står maskiner som kan producera mer effektivt än tidigare.

– Det känns otroligt skönt att vi nu kan köra på för fullt. Vi är två starka enheter som slagits ihop till en och känslan är att vi kan åstadkomma något riktigt bra, säger Josef Wåhlin, som tidigare var platschef i Krylbo och nu är teknisk säljare på Avesta-enheten.

I Avesta har Repay redan många befintliga kunder och när flytten nu är avklarad hoppas bolaget få ännu fler.

– Vi är väldigt taggade. Det känns mäktigt att få jobba med den här kompetenta personalstyrkan i en superbra verkstad som är helt byggd efter vårt produktionsflöde, säger Robin Starö.

– Med tillväxt kommer vi kunna bli starkare och tryggare leverantör åt våra kunder. Vi kommer också vara en tryggare arbetsgivare och lättare kunna ge våra medarbetare möjligheten att växa tillsammans med företaget, avslutar han.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094