23948sdkhjf

Norma Group förvärvar polsk verksamhet

NORMA Group förvärvar polska Variant SA:s distributionsverksamhet för rör- och slangkopplingar samt fästelement
NORMA Group tecknade den 17 maj 2013 ett köpeavtal att förvärva distributionsverksamheten från Variant SA (Variant) i Polen. Parterna enades om att hålla transaktionsdetaljerna konfidentiella. Transaktionen förväntas vara avslutad inom kort.

Variant SA är baserat i Krakow, Polen, säljer rör- och slangkopplingar samt buntband, och har varit en distributionspartner för NORMA Group i mer än 20 år.

Stärkande förvärv
Genom att ta över Variants verksamhet stärker NORMA Group sin marknadsposition i den östeuropeiska regionen och utökar sitt produkterbjudande med buntband. NORMA Group har funnits i Polen sedan 1989 och har haft en produktionsanläggning i Pilica i drift sedan 2000. Ett nytt distributionscenter etablerades i Moskva, Ryssland, under förra året.

- Vi får ett erfaret distributionsteam i Polen och ser fram emot att utöka både vårt produktutbud inom buntband och vår kundbas i Östeuropa. Vi har för avsikt att ta tillvara Variants mångåriga expertis för att ytterligare utveckla vår distributionsverksamhet i hela Östeuropa. Detta gör att vi kan ge våra kunder i denna snabbväxande europeiska region ännu bättre service, säger Werner Deggim, CEO NORMA Group i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094