23948sdkhjf

Manovi investerar från Din Maskin

Varbergsbaserad Manovi investerar i en servoelektrisk kantpress
Manovi AB är innovatörens bästa vän, hela vägen från teknisk utveckling till prototyper och produktion. Manovi har investerat kontinuerligt i en uppdaterad verkstad och är därför en komplett samarbetspartner med hög precision. Allt de gör sker i nära samarbete med uppdragsgivarna. Manovi levererar helheten, lagerhåller och effektiviserar logistiken med korta ledtider och bantade kostnader som resultat.

Den servoelektriska kantpressen som man har beställt från Din Maskin AB är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande från Safan. Det innebär att maskinen har en öppning i stativet för en fotpedal i specialutförande. Den har även ett justerbart fotstöd samt ergonomistol och bord.

- Vi har under åren lagt ut en hel del av plåtbearbetningen på extern leverantör men insåg att de går på knäna på grund av större volymer. Vi tyckte att det var dags att ta in delar av bearbetningen i huset för att ha bättre kontroll på produktion och leveranser. Dessutom är det viktigt för oss att förbättra oss på att ta fram prototyper och småserier och det gör vi nu genom investeringen, säger Hannu Severikangas, VD och delägare i företaget.























För ytterligare information om Safan kantpressar, kontakta en säljare på Din Maskin 0370-693400 eller gå in på www.dinmaskin.se

Bild 1: IMGP6871
Bildtext 1: Operatören Jenny Ernås och VD Hannu Severikangas

Bild 2: IMGP6867
Bildtext 2: Operatören Jenny Ernås vid den nya servoelektriska kantpressen


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.203