23948sdkhjf

Han blir ny vd för Tibnor

Fredrik Haglund har utsetts till ny vd för Tibnor. Detta efter att nuvarande vd, Kimmo Väkiparta, beslutat att lämna bolaget på egen begäran.

Fredik Haglund har varit på Tibnor sedan 2008 och en del av ledningsgruppen sedan 2016. 2020 började han även leda Tibnor Danmark och innan dess Tibnors komponentaffär samt Tibnor Sveriges logistik och produktion.

– Det är väldigt inspirerande att bli vald att leda Tibnor. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare fortsätta att leverera på vår strategi och ytterligare stärka vår position på marknaden. Vi har en mycket stark position i alla länder, vilket ger en bra grund för ytterligare expansion och lönsam tillväxt, kommenterar Fredrik Haglund den nya tjänsten.

Nuvarande vd, Kimmo Väkiparta, har efter fyra år valt att lämna Tibnor.

– Tack vare motiverade, kreativa och professionella Tibnor-medarbetare har det varit mycket givande och meningsfullt att arbeta i Tibnor under de senaste fyra åren. Nu är det dags för mig att göra något helt annat. Och jag är glad över att ha en utmärkt efterträdare: Fredrik kommer att föra Tibnor mot 2030 och vidare.

Fredrik Haglund tillträder vd-tjänsten den 1 juli 2023. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079