23948sdkhjf

Hydac expanderar och utökar produktionen

Hydac Sverige System OEM expanderar sin produktionsverksamhet i Borås. Bakom expansionen ligger ett långsiktigt arbete med att utveckla hållbara lösningar till industrisegment som papper-, skog-, maskin- och gruvindustrin.

Bolaget har haft en produktionsverksamhet i Sverige sedan 2011 och erbjuder tillverkning och systemlösningar för hydraulaggregat, ventilpaneler och ventilblock.

Kenneth Nilsson, affärsområdeschef, har över 35 års erfarenhet av branschen och är även hjärnan bakom satsningen.

– Vår verksamhet bygger på ett nära samarbete med våra kunder där vårt team med erfarna yrkesmän är grunden till det förtroende vi idag har hos våra kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Satsningen är ett steg på vägen mot långsiktig tillväxt på ett hållbart sätt och att expansionen skedde just i Borås var ingen slump.

– För denna tillverkning krävs speciell kompetens och lång erfarenhet och vi vet att det finns många medarbetare som har detta i trakten. Här har man av tradition stor erfarenhet av hydraulik och rättkompetens, vilket är en av förutsättningarna för att kunna växa och skapa trygghet tillsammans med våra kunder, avslutar Kenneth Nilsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078