23948sdkhjf

Alleima i samarbete om hållbar industriell värmeteknologi

Kanthal-divisonen inom Alleima har ingått ett strategiskt partnerskap med Rath, tillverkare av isoleringsteknologi och eldfasta produkter, för att bredda det gemensamma erbjudandet inom industriell värmeteknologi.

Partnerskapet ska möjliggöra den gröna omställningen för industrier som stål och petrokemi och kompletterar båda företagens styrkor.

Kanthals expertis inom värmeelement och system kompletteras med Raths expertis inom isolering och eldfasta produkter, vilket ska ge kunderna ett kombinerat erbjudande för deras specifika behov inom industriell uppvärmning.

Robert Stål, chef för Kanthal, kommenterar samarbetet.

– Vi är oerhört glada över partnerskapet med Rath, som ytterligare kommer att bredda vårt erbjudande inom industriella värmelösningar som möjliggör för samhällen och industrier att klara den gröna omställningen. Vi befinner oss i en era av elektrifiering och genom partnerskapet kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en större bredd av innovativa lösningar som möjliggör optimering av processer, och att nå sina hållbarhetsmål. Tillsammans kommer vi att kunna dra nytta av vår kombinerade expertis för att skapa större värde för våra kunder och hjälpa dem att utvecklas i denna snabbt föränderliga marknad.

Genom det täta samarbetet kring utveckling av nya tekniker och lösningar kommer företagens befintliga och framtida erbjudanden att möjliggöra det teknikskifte som stål- och petrokemiindustrin står inför.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094