23948sdkhjf

Nytt samarbetsavtal mellan Toyota och Kalmar

Toyota Material Handling Sweden (TMHSE) och Kalmar presenterar ett nytt samarbetsavtal mellan två av truckbranschens största och marknadsledande aktörer.
Toyota och Kalmars Samarbetsavtal för den svenska marknaden träder ikraft från och med 1 maj 2013, enligt ett pressmeddelande.

- Genom det nya samarbetsavtalet utnyttjar vi varandras spetskompetenser och samverkar inom flera områden. Vi är mycket glada över att fördjupa samarbetet med Kalmar för att kunna erbjuda våra kunder den bredd som detta innebär, säger Per Fyrenius, VD på Toyota Material Handling Sweden i ett pressmeddelande.

Brett sortiment
- På Toyota Material Handling har vi ett brett sortiment av BTs lagertruckar och Toyotas motviktstruckar med kapacitet upp till 8,5 ton. Vi fortsätter nu att fokusera vår kompetens och våra resurser på den egna kärnverksamheten samtidigt som vi drar nytta av Kalmars erfarna säljkår inom det tyngre segmentet motviktstruckar med kapacitet på upp till 52 ton samt reach stackers och terminaltraktorer, fortsätter Per Fyrenius.

- Vi är oerhört nöjda att kunna presentera det här samarbetet med den ledande leverantören i Sverige inom materialhantering. Det nya samarbetsavtalet innebär att vi mer tydligt och effektivt kan fokusera på prioriterade kundsegment. Vi är övertygade om att det här dynamiska samarbetet kommer att förstärka våra möjligheter att erbjuda kompletta och effektiva lösningar till våra kunder.

Toyota Material Handling Swedens tidigare agentur på SMV/Konecranes är avslutad från och med 1 maj 2013, ett gemensamt beslut taget av båda parter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08