23948sdkhjf

ABB tar hem order med Saudiarabien

ABB tar hem transformatororder värd 120 miljoner dollar för att stärka elnätet i Saudiarabien. Krafttransformatorer ska stärka överföringsnätet och öka elleveranserna för att tillgodose växande efterfrågan
ABB har tagit hem en order värd runt 120 miljoner dollar från Saudi Electricity Company på transformatorer som ska bidra till att öka kapaciteten och möjliggöra större elleveranser för att möta ökande efterfrågan. Ordern bokades i första kvartalet.

ABB ska konstruera, tillverka, leverera och installera krafttransformatorerna på 67 och 100 MVA vid transformatorstationer som ligger i landets västra, östra, södra och centrala regioner. I dessa områden kan temperaturen nå upp till 55 grader °C, med höga halter av fukt, damm och salt i tillägg till den i övrigt tuffa ökenmiljön.

- Saudiarabien är en mycket viktig marknad för ABB och vi är glada att få fortsätta stödja landets ansträngningar för att stärka sin kraftinfrastruktur. ABB:s transformatorer är konstruerade för att maximera tillgängligheten och samtidigt säkerställa tillförlitlighet och optimal effektivitet. Vår ständiga satsning på teknisk innovation i kombination med vår omfattande globala installerade bas och vårt lokala marknadsfokus gör att vi kan förse våra kunder med förstklassiga lösningar, säger Bernhard Jucker, chef för ABB:s division Power Products.

Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.1