23948sdkhjf

Green Cargo får fortsatt förtroende

Josef Lindberg i Sandarne ger Green Cargo fortsatt förtroende när de ställer om från eget tankbilsåkeri till ett intermodalt transportupplägg.
Parterna har tecknat ett nytt intermodalt transportavtal som innebär att Josef Lindberg blir en av Green Cargos största intermodala kunder.

– Valet att avveckla vår bilflotta till förmån för tankcontainrar med ett intermodalt upplägg känns rätt i tiden, det gäller att ligga i framkant. Framtiden ligger i de intermodala transporterna. säger Bengt Zetterman, försäljningschef på Josef Lindberg i ett pressmeddelande.

Ökning
På ett år har Josef Lindberg ökat sina intermodala transporter hos Green Cargo med 30 procent. Green Cargo tåglösning tar hand om containertransporterna på de långa sträckorna och idag hanterar Green Cargo cirka 4 000 TEU-enheter per år för Josef Lindbergs räkning.

– Vi har varit en del av Josef Lindbergs transportlösningar sedan 2005 och under åren har vi vuxit tillsammans. Vi är glada att de ger oss förnyat och utökat förtroende, säger Lennart Westring, ansvarig säljare hos Green Cargo.

Green Cargos transporter för Josef Lindberg har sin utgångspunkt i Sandarne och rullar bland annat till och från Norrköping, Göteborg och Haparanda. Avtalet innefattar även transporter från Finland till Borlänge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079