23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sjølund Group presenterar nya möjligheter på Elmia-mässan

| Medlemsnyhet | Företag Sjølund A/S Profilvalseteknik

Industri- och underleverantörsmarknaden är alltid i Sjølunds fokus, därför deltar vi år igen på Elmia mässan i Jönköping från 13-16 november

Utöver den kända kvalitet och kompetens inom valsningsområdet, presenterar vi också nya möjligheter med vår nya produktion i Estland, i form av CutForm, som sedan september 2018 ingår i Sjølund Group.På Cutform erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, inklusive laserskärning, plåt, svetsning/robotsvetsning, CNC-bearbetning, etc. Detta med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
Med Cutform kan vi erbjuda nuvarande och nya kunder ett större servicepaket, vilket innebär att varje kund kan minimera antalet leverantörer.
Företaget är ISO 9001 och ISO 3824 certifierat. Se mer på www.cutform.ee – där du hittar en video som ger insikt i Cutforms kompetenser och faciliteter i Tallinn.
Skandinavien är Sjølunds hemmamarknad och de många industri- och underleverantörskunderna kommer alltid att vara kärnan i vår strategi. Elmia-mässan är ett utmärkt tillfälle att träffa kunder i flera branscher, och vi ser fram emot att presentera både det välkända och det nya.
Vi träffas vid monter D02:52.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sjølund A/S Profilvalseteknik

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Danmark
Sjølund A/S Profilvalseteknik

Tipsa en kollega

0.062