23948sdkhjf

Är du nästa Saltängare?

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

Filialansvarig i Stockholmsregionen

Saltängen söker filialansvarig i Stockholmsregionen.

Vill du bli en del av Sveriges mest engagerade industripartner och arbeta i ett företag som förenar ekonomisk tillväxt med både mångfald och miljö? Är du flexibel, engagerad, ärlig och med ett ständigt fokus på att utvecklas? Om ja, låt oss växa tillsammans.

Saltängen har under en tid sökt efter en filialansvarig i Stockholmsregionen. I rollen som filialansvarig kommer du ha mycket kontakt med kunder, både befintliga och nya, detta medför resor i arbetet. Det är därav viktigt att du är flexibel och har en förmåga att anpassa dig till olika miljöer. I arbetet ingår besöka kunder, både nya och befintliga, samt styra det dagliga arbetet hos kunder. Erfarenhet inom energi och process är ett måste, har man dessutom spetskunskaper i panna, mek arbeten och trycksatta rör är detta meriterande. Behärska svenska i både tal och skrift samt ha körkort klass B är ett krav. Det är även bra om du av naturen är ödmjuk, utåtriktad och tycker om att lösa kundens utmaningar.

Vill du veta mer eller har frågor kring tjänsten? Hör av dig till VD Jim Hedkrok, 073-522 56 11 eller skicka dina uppgifter till jim.hedkrok@saltangen.se.

Vi på Saltängen ser fram emot din ansökan!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Tipsa en kollega

0.077