23948sdkhjf

Saltängens rörverksamhet

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

Rekrytering och tungt projekt

Som ett steg i en fortsatt satsning att svara upp mot den ökade efterfrågan från våra rörkunder så expanderar Saltängen i Borlänge. Stefan Låås som tidigare arbetade som rörsvetsare/montör tar steget upp internt och blir projektledare. Vi är glada att kunna göra denna rekrytering internt och önskar Stefan lycka till. Till satsningen hör också att lokalerna byts ut och Saltängen Borlänge flyttar in i nya och större kontor.

”Sedan igångsättningen 2015 har vi haft en flygande start, vårt kanongäng i Borlänge blir bara bättre och bättre, låt oss ta hand om dina rörprojekt!” – Stefan Larsson, Röransvarig i Borlänge.

I Norrköping går också rörverksamheten förfullt. Nyligen slutfördes tillverkning och montage av ingjutningsrör till kraftstation i mellersta Sverige. Rören var i rostfritt material och vägde omkring 200-700 kg.

”Tack vare vår stora och flexibla verkstad tillverkade vi med lätthet rören som sedan transporterades ut till kund. Vi gör det rör-ande bra!” - Mats Palm, Röransvarig i Norrköping.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.081