23948sdkhjf

3nines oljedimavskiljare på BI-MU 2018

| Medlemsnyhet | Företag 3 nine AB

Kom förbi och hälsa på oss i Linea Tecnicas monter G38 i hall 11 för att höra mer om oss och våra oljedimavskiljare. BI-MU 2018 hålls mellan 9-13 oktober i Milano, Italien

Mellan 9-13 oktober 2018 kommer Fieramilano Rho att vara platsen för 31: e upplagan av BI-MU. Den viktigaste italienska mässan som är dedikerad till industriell metallbearbetning. Men även till robotar, automatisering, digital tillverkning, hjälp och möjliggörande teknik. Det är den enda mässan i Italien med verklig internationell karaktär. Den första som kommer att öppna upp för industriell anslutning. Genom att presentera ett särskilt fokus på IoT, cybersäkerhet, kontroll och visionsystem.

Under 2018 kommer Italien att kunna göra en första utvärdering av resultaten från en tvåårig period som varit inriktad mot den digitala utvecklingen av maskiner och fabriker. Också tack vare bestämmelserna i National Plan Industry 4.0 kommer BI-MU att vara ett naturligt steg för att illustrera sambandet mellan världens produktionssystem och digital teknik. BI-MU ger en djupgående analys av marknadsutvecklingen och också av de produktionsmodeller som genererades under de första åren av den fjärde industrirevolutionen.

För mer information om mässan, besök BI-MU's hemsida.

Vi hoppas att vi ses där!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
3 nine AB

Box 1163
131 27 Nacka Strand
Sverige
3 nine AB

Tipsa en kollega

0.072