23948sdkhjf

DISAB-TELLA AB stärker säljorganisationen

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

VALLENTUNA, 5 oktober 2018 - DISAB-TELLA AB, med kontor i Vallentuna, har rekryterat Mikael Pettersson och Knut Nilsson som säljare för den svenska och internationella marknaden.

Både Pettersson (till höger i bild) och Nilsson (till vänster i bild) har lång erfarenhet inom försäljning. Pettersson kommer senast från Mersen Nordic AB där han arbetade som försäljningschef. Nilsson har sedan början av 90-talet arbetat med exportförsäljning inom olika branscher, nu senast på företaget Aritco som tillverkar plattformshissar.  

Lars Lind, VD för DISAB-TELLA AB, ser mycket positivt på rekryteringen. ”Vi ser ett kraftigt behov av att förstärka vår säljorganisation för att kunna hålla jämna steg med de förfrågningar som vi får från marknaden, både här i Sverige och exportmarknader. DISAB-TELLA AB har historiskt sett varit väldigt starka på den svenska och nordiska marknaden. Vi vill självklart fortsätta att utvecklas och vi ser en positiv trend uppåt och därför är det viktigt att vi förstärker vår säljkår med rätt kompetens”, säger Lind.

”Både Mikael Pettersson och Knut Nilsson kommer arbeta med projektförsäljning med fokus på våra stationära vakuumsystem. Det är framförallt inom kraftverk, stål, cement och tillverkningsindustrin som vi känt av ett växande behov hos våra kunder som efterfrågar en mer dammfri arbetsmiljö samt möjligheten att spara in pengar genom att återvinna spillt material tillbaka in i produktionsprocessen”, avslutar Lind.  

 

För vidare information, kontakta:

Lars Lind, Försäljningschef, 070-567 40 03

Mikael Pettersson, Säljare, 070-751 52 78

Knut Nilsson, Säljare, 073-600 34 91

 

Om DISAB-TELLA AB

DISAB-TELLA AB är en del av DISAB Vacuum Technology AB som sedan 1976 designat och tillverkat mobila, semi-mobila och stationära vakuumaggregat.  DISABs maskiner och system används inom många olika industrier för att städa, transportera och återvinna damm, smuts, grus, samt materialspill från produktionen. Det finns många fördelar med att använda sig utav något av DISABs kraftfulla vakuumaggregat med ett luftflöde på upp till 8 100 m3/h och ett max vakuum på upp till 950 mbar. Många av företagets kunder upplever att de på kort tid sparar in på produktionskostnaden tack vare reducerade oväntade produktionsstopp samt möjlighet till att återvinna material tillbaka in i produktionen. Men den främsta fördelen som DISABs kunder upplever är variationen och flexibiliteten de har då de kan använda ett vakuumaggregat till så många olika applikationer. Oavsett om det är torrt eller flytande material som de suger upp, kan kunden snabbt, enkelt och effektivt utföra arbetet samtidigt som det underlättar och skapar en förbättrad arbetsmiljö. DISABs kunder återfinns bland annat inom cementindustrin, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner, entreprenad med flera.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078