23948sdkhjf

Framtiden öppnas med unika strålstyrningsteknologier

| Medlemsnyhet | Företag Amada Sweden AB

Fabriksinnovation: Visualisering från början

AMADAs fiberlasermaskiner i ENSIS-serien, som är utvecklade med vår egna AJ-fiberlaser resonator med unik teknologi för strålstyrning, har rönt stort intresse och starkt rykte från marknaden under de senaste åren. Med bara 2 kW eller 3 kW effekt kan man med denna teknik bearbeta tunna såväl som tjocka material med en enda lins, vilket gett oss beställningar från företag som utför laserjobb i hela världen. Krav på högre effekt har dock blivit allt vanligare, så vi har nu utökat ENSIS-serien med 6kW och 9kW, för att möta denna ökande efterfrågan.

AMADAs ENSIS-teknologi kan också användas till mer än för skärning av plana plåtar. Vi introducerar nu också ENSIS RI, en maskin som både kan skära planplåt och rör/profiler. Dessutom utökar vi FLW ENSIS-serien för robotstyrd fiberlasersvetsning för att möta våra kunders krav och efterfrågningar.

För effektiv bockning med kantpress visar vi upp en ny maskin i EG-serien, som är en elektrisk, kompakt och ergonomisk som är försedd med AMADAs patenterade dubbelservo-teknologi som möjliggör detaljtillverkning med hög hastighet, hög precision och med ytterligare flera användarvänliga fördelar.

Alla maskiner som visas upp kommer vara anslutna till AMADAs IoT-kompatibla V-Factory-system, som utgör grunden för detaljerad support och produktionskontroll. Detta är möjligt eftersom alla maskiner är utrustade med intuitiva AMNC 3i-styrenheten.

AMADA är ledande inom bland annat strålstyrningsteknologi och vi fortsätter tillhandahålla produkter och tjänster som uppfyller vårt motto ”Vi växer tillsammans med våra kunder”.

Kom och besök vår monter!

Information om AMADA på EuroBLECH:

Hall 12
Monter D06 och F06
23-26 oktober, 2018, Hannover, Tyskland

Medlemsnyhet

Företag
Amada Sweden AB

Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Sverige
Amada Sweden AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.07