23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck ebm-papst i applikationer - Transportteknik

Våra innovationer inom transportteknik integreras i otaliga applikationer som lastbilar, bussar och järnvägsbaserade transportsystem.

ebm-papst har varit en eftertraktad samarbetspartner inom fordons-, och järnvägsteknikindustrin under många år och även i Formel 1 sedan 2014. Våra innovationer inom transportteknik integreras i otaliga applikationer som lastbilar, bussar och järnvägsbaserade transportsystem. 

Våra fläktar och drivmotorer klarar höga belastningar som exempelvis snabba temperaturförändringar som uppstår i långa järnvägstunnlar, slag- och vibrationsmotstånd och elektromagnetisk kompatibilitet. Oavsett om det behovet gäller bekvämlighet eller säkerhet så är ebm-papst en pålitlig partner för fordonsindustrin.

ebm-papst bidrar med AC och EC-enheter med exceptionell dynamik och hastighetssäkerhet. Våra produkter styr växlar och signaler, luftkonditioneringen i passagerarutrymmen, kyler delar av den tekniska infrastrukturen och öppnar dörren för dig på tåget när du anländer till din destination.

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Tipsa en kollega

0.031