23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Larko Magnet drar till sig utvecklingsprojekt

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Det går inte lugnt till väga i Larkos utvecklingsavdelning, där know-how och innovation går hand i hand.

Hos Larko Magnet är vi experter på att skapa långsiktiga skräddarsydda lösningar till våra kunder. Vi brukar kalla det för lite av en konst att hitta det helt rätta magnet systemet, oavsett om det rör sig om ett större eller ett mindre projekt.

Den helt rätta lösningen för våra kunder bottnar ofta i en stark kombination av effektivitet, långsiktighet och ekonomi. Hos Larko förstår vi att dessa faktorer är ännu mer avgörande vid nya projekt. Därför använder vi också en del resurser samt tid på att tänka hela projektets aspekter igenom med er som kund. På så vis får vi utvecklat de helt rätta samspelet mellan era målsättningar för projektet.

Vi har igenom många år råd givit större och mindre verksamheter, på den danska, svenska och europeiska marknaden. Detta ger er som framtid och eksisterande kund en allt avgörande säkerhet för att vi har den kompetens som ska till för att skapa det bästa för er och att vi ligger inne med internationell kunskap omkring vad som händer ute på marknaden.

En av våra helt stora aktörer på utvecklingsfronten är pt. inom offshore industrin, där vi genom ett starkt samarbete skapar förbättrade hållfunktioner och lösningar till i synnerhet vind industrin. De många vanskliga vind- och väderleksförhållande vid offshoreindustrin är komplicerade faktorer som där måste tas hänsyn till redan vid produktutvecklingens start. Våra konsulenter är därför alltid med från början av projektet, för att skapa en överblick över de olika möjligheterna och riskerna som är förknippade med vart projekt.

Hos Larko brinner vi för att skapa den optimala lösningen ut ifrån våra kunders specifika kriterier. Lösningar som är lönsamma för er, som lever upp till ert krav och som ger er det extra, som ni inte hade räknat med.

Önskar ni att ta ett snack omkring era möjligheter med magnetsystem, kan ni med fördel avtala en oförpliktigande snack omkring ert nästa projekt. Klicka på www.larkomagnet.se för mer information eller kontakta oss på tel. 040-66 88 753

Vi ser fram till att höra från er.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Tipsa en kollega

0.136