23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rostfritt automat- och implantatstål.

Nu kan vi från eget lager i Halmstad erbjuda våra kunder rostfritt automatstål och rostfritt implantatstål.

Vi utökar vårt befintliga lager av implantatklassat titan och rostfritt stål med nya produkter. Från vårt tyska verk ZAPP, som är världsledande inom området, levereras våra precisionsstänger med höga krav på ytor, toleranser och rakhet. Genom vår leverantörs servicecenter och vårt egna lager i Halmstad har vi tillgång till ett av marknadens bredaste lagerprogram!

ERGSTE 1.4305 UA är ett rostfritt austenitiskt krom-nickel-stål med mycket goda bearbetningsegenskaper. Materialet utmärker sig genom snäva toleranser, mycket god rakhet och verkets insnävade analys borgar för en jämn och hög kvalitet. Materialet kan användas till finmekaniska detaljer såsom armaturer, distanshylsor, munstycken, skruvar och muttrar för att exempelvis användas i korrosiva miljöer.

ERGSTE 1.4441 LA (ESR) är ett rostfritt syrafast austenitiskt krom-nickel-molybden-stål som genom vakuumomsmältning och klassificering enligt ASTM F 138 samt ISO 5832-1 lämpar sig för medicinska implantat. Zapp Medical Alloys insnävade analyskrav borgar för en jämn och hög materialkvalitet.

Kontakta oss när det gäller material med höga krav!
B.B.S. I Halmstad AB Rickard Andersson 035-179940

www.bbshalmstad.se




B.B.S. i Halmstad AB
Industrivägen 3
302 41 Halmstad
Halmstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE556465535401

Tipsa en kollega

0.031