23948sdkhjf

Är där skillnad på kvaliteten i magnetfolier?

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Svaret kan sägas mycket kort: Ja!

Där är i hög grad skillnad på magnetfolier, samt den kvalitet de blir producerade i. Visste du för exempel, att en riktigt bra magnetfolie inte enbart kan användas till reklamskyltar och banners men även inom t.ex. vindkraftsindustrin till vindkraftverk?

Men varför är där stor skillnad på kvaliteten i magnetfolier?

Hela magin hos magnetfolier uppstår, när vi använder de riktiga bearbetningsmetoder och råvaror. Larko Flex Magnetfolie produceras ut ifrån en speciellt testad formel, så att vi på så vis skapar helt rätt sammansättning mellan de olika komponenterna. Materialet testas upprepade gånger genom uppvärmning och nedkylning, så att vi bl.a. säkerställer en minimal risk för att magnetfolien ”sätter sig” vid användning. Det är av särskilt stor vikt, när ni använder magnetfolien på fordon, men är gällande för andra ytor och föremål.

 Larko Flex Magnetfolie skiljer sig från andra magnetfolier på marknaden genom:

Den speciellt utvecklade formeln, som garanterar hög magnetstyrka, och som förhindrar att magnetfolien ”fastnar” och förstör ytan.

Avancerad teknik, som garanterar en 100% jämn yta för optimala förhållanden vid tryck.

Extra hög flexibilitet och motståndskraft mot sprickor i materialet tack vare en genom testad produktionsprocess.

Miljögodkänd produkt, som är kvalitetstestad ut ifrån EU-förordning EN71.3, RoHS direktivet 2011/65/EU samt producerat i överenstämmelse med vår ”Code of Conduct”. Därmed garanterar vi att du som kund är helt medveten om produktionsprocessen och de villkor som magnetfolien produceras under.

 Köper ni magneter på COOP?

Som världen ser ut i dag är det inte längre svårt för en verksamhet att hitta någon form av magnetfolie på marknaden. Det, som däremot kan vara riktigt svårt, är att hitta bäst möjliga magnetfolie, som håller i längden och som ger samma kvalitet och styrka – var gång.

Det kan jämföras lite med att gå på COOP för att köpa magneter till verksamheten. De liknar varandra och vid första anblick ser dom helt ok ut, men ska man ha kvalitet, styrka och hållbarhet, så går man direkt till producenten i stället.

Se hela vårt sortiment av Larko Flex magnetfolier här.

Behov av hjälp?

Magnetfolie av hög kvalitet kan användas i många olika branscher, om de ”bara” kan leva upp till de höga krav som blir lagt i verksamheten. Vi levererar därför våra Flex Magnetfolier till otaliga projekt och föremål.

Skriv eller ring till oss, om du har ytterligare frågor till våra produkter eller om ni önskar ett prov för att testa magnetfolien i den miljö det ska användas.

Kontakta oss på tel. 040-66 88 753 eller post@larkomagnet.se , och vi svarar så snabbt som möjligt.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Tipsa en kollega

0.068