SICK öppnar ett Outdoor Technology center

| Medlemsnyhet | Företag Sick AB

SICK har invigt ett nytt utvecklingscentrum för produkter och lösningar för utomhusbruk i närheten av huvudkontoret i Waldkirch, Tyskland.

Sensorlösningar för automationsapplikationer utomhus testas på sju stycken testområden med mobila provfordon och stationära applikationer för att möjliggöra en vidareutveckling av produkter och lösningar. Men det är inte bara tester av produkter som kommer äga rum på utvecklingscentrumet utan även utbildning av personal och kunder.

Outdoor Technology Center kommer främja kunskapsutbytet inom SICK-organisationen och samla ihop kunskapen om utomhusapplikationer som redan finns inom vår organisation. Sensorlösningar kommer att testas under verkliga förhållanden och resultaten integreras direkt i utvecklingsprocessen.

Tillverkare och användare av jordbruks- och skogsbruksmaskiner, bygg- och gruvmaskiner genomgår en snabb teknologisk förändring. Mot bakgrunden av den globala digitaliseringen optimeras mekaniska operationer och blir allt mer automatiserade. På detta Outdoor Technology Center demonstrerar SICK sin kompetens inom utomhussektorn och positionerar sig som en pålitlig teknologisk partner för tillverkare och kunder. Outdoor automation öppnar upp ett nytt brett affärsområde med hållbara tillväxtmöjligheter för SICK.

SICK är en av världens ledande tillverkare av sensorer och sensorlösningar för industriella applikationer. Företaget, grundat 1946 av Dr. Erwin Sick har sin bas i Waldkirch nära Freiburg, Tyskland och är teknik- och marknadsledare med en globalnärvaro – med mer än 50 dotterbolag och 9000 anställda över hela världen nådde koncernen upp till en försäljning på cirka 1.5 miljarder euro 2017.  


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sick AB

Botkyrkavägen 4
143 30 Vårby
Sverige
Sick AB

Tipsa en kollega

0.109