23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Robotar för 35 till 600 kg

Lätt att hantera tunga laster med MOTOMANs GP-serie. Kompakta, snabba och extremt effektiva robotar för bl.a. sammanfogning, maskinbetjäning och generell hantering. Nu även för nyttolast från 35 till 600 kg.

GP står för General Purpose, och kommer att successivt ersätta nuvarande robotar i samma viktklass. GP-seriens robotar är robusta, och med de främre rörliga axlarna utformade för skyddsklass IP67. Detta gör att de utan extra åtgärder kan användas för hantering och andra automatiserade uppgifter i hårda miljöer.

Deras smala och kompakta design gör att robotarmen når djupt in i arbetsområdet, och de släta ytorna underlättar rengöringen. Endast en robotkabel krävs för att ansluta roboten till styrsystemet. Fördelen blir ett minimalt krav på utrymme och ett extremt lågt slitage. Dessutom minskar kostnad för underhåll och behovet av reservdelar.

Samtliga robotar i GP-serien styrs av det senaste styrsystemet, YRC1000. Den handhållna programmeringsenheten är tydligt och ergonomiskt utformad. Lättast i sin klass med bara 730 gram. En 3D-simulering på displayen kan visa rörelsen hos den riktiga roboten och dess arbetsområde. Det öppna gränssnittet ökar också möjligheterna för tillämpning i den smarta fabriken. Det extremt kompakta styrskåpet på endast 125 liter tar liten plats. I produktportföljen ingår även olika former av extraskåp i samma design.

För mer information, kontakta
Mikael Jigbäck, 0732-046 614

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Tipsa en kollega

0.065