23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Helge Nyberg AB lanserar ny efterfrågad truck

| Medlemsnyhet | Företag Helge Nyberg AB

Helge Nyberg AB presenterar sin nya, smidiga eltruck Ergobjörn TT-05. Den körs inomhus, utomhus, över trösklar och in i hissar. En bakhjulsdriven dragtruck, avsedd för bland annat industrier, flygplatser, sjukhus och mässor.

Efterfrågan av en liten, smidig truck är stor på marknaden. 
– "Vi har en bra kontakt med våra kunder och kan, i ett tidigt skede, snappa upp vilka behov som finns", säger Peter Sprigg, vd på Helge Nyberg AB.
TT-05 är en dragtruck som är bakhjulsdriven och är försedd med luftgummihjul. Tack vare luftgummihjulen, går den väldigt tyst och lätt på ömtåliga golv, så som klinkers och parkett. Man kör enkelt över trösklar och ojämnheter utan problem.
– "Vårt mål är att göra vardagen enklare och effektivare för våra kunder. Det gör vi bäst genom att vara närvarande och lyhörda", säger Peter Sprigg.

Säkerheten för föraren viktig
TT-05 har en närvarokontroll genom en infraröd sensor, som ger en hög säkerhet för föraren. Det betyder att trucken stängs av när föraren lämnar körplatsen. Den levereras med skönt ståstöd eller med mopedsits.

Koppla till en vagn 
TT-05 klarar att dra laster upp till 500 kg. Det finns över 40 olika vagnar i Helge Nyberg ABs sortiment att välja mellan som passar till trucken.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Helge Nyberg AB

Industrivägen 2
523 90 Ulricehamn
Sverige
Helge Nyberg AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062