23948sdkhjf

Bufab Sweden har rekryterat Joakim Ljungqvist till ny tjänst som Lean-Koordinator

| Medlemsnyhet | Företag Bufab

I maj tillträdde Joakim Ljungqvist som Lean-Koordinator på Bufab Sweden.

Bufab fortsätter att sträva efter utveckling och effektivisering för att vara den ledande aktören i vår bransch och därmed våra kunders självklara val. På resan mot vårt mål har vi rekryterat Joakim Ljungqvist som kommer vara den som driver förbättrings- och effektiviseringsprojekt på vårt högautomatiserade lager samt i vår produktion.

Joakim har en lång arbetslivserfarenhet inom bland annat arbetsmiljö från Ericsson samt utbildning inom produktionsteknik med inriktning mot Lean.

Efter några inledande veckor på Bufab så ser Joakim roliga och utmanande projekt framför sig. Ett första projekt kommer vara ”Projekt Plockloopen” där Joakim kommer fokusera på flödesanalys med fokus på produktionsavvikelser för att lättare identifiera fel och därigenom hitta förbättringsområden. Fokus kommer även ligga på arbetsprocesser och arbetsrotation. 

Bufab Sweden är det största bolaget inom Bufab koncernen. Vårt huvudkontor är beläget i Värnamo tillsammans med vårt lager som också är koncernens centrallager. Från vårt centrallager levererar vi produkter till våra kunder och systerbolag över hela världen. Vårt lager är fullt automatisk och har en kapacitet för 50 000 plastlådor och 20 000 pallar.

På Bufab Sweden sätter vi alltid våra kunders intressen först. Verksamheten börjar och slutar med vår kund. Vi är en Solutionist™ – ingenting är omöjligt och vi kan ge dig den lösningen du behöver. Vi vill skapa lönsamhet för våra kunder och vi har kraften att göra det.

 

Vi på Bufab Sweden hälsar Joakim varmt välkommen!

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bufab

Stenfalksvägen 1
331 02 Värnamo
Sverige
Bufab

Tipsa en kollega

0.061