23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

När metall blir en livslång passion

| Medlemsnyhet | Företag Sjølund A/S Profilvalseteknik

Henrik Bruhn Madsen har arbetat med metaller sedan han var 14 år gammal.

Idag är han 51 och fortfarande arbetar inom metallindustrin, men han har ändrat sin smed yrke ut oförstörande provning (OFP) av svetsar, där han är den sista kontrollorganet i Sjölunds svetsavdelningen.

Sjølunds kunder kan vara säkra på att produkter som kommer från produktionen hos Skamlingveien 146 kan uppfylla våra kunders strikta kvalitetskrav. - Bara bra, säger Henrik.

Henrik kom till Sjølund för drygt ett år sedan från ett annat företag i branschen. Han hade varit trött på många mil på landsvägarna och ville ha ett stabilt vardagsliv. Så även om det första mötet med Sjølund inte var som arbetssökande, var det bara ett besök som krävdes hos företaget innan han var redo för nytt äventyr på Sjølund.

Idag tjänar Henrik som svetskoordinator och NDT tekniker på Sjølund. Det innebär bland annat att Henrik går igenom svetsade föremål senast innan de skickas till kunder runt om i världen.

Sjølund strävar alltid efter att leverera kvalitetskomponenter, och Henrik bidrar starkt till att uppfylla våra kunders strikta kvalitetskrav.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sjølund A/S Profilvalseteknik

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Danmark
Sjølund A/S Profilvalseteknik

Tipsa en kollega

0.062