23948sdkhjf

Strategiplan ska fördubbla försäljningen

| Medlemsnyhet | Företag Panpac Engineering A/S

En ny ”hemlig” produkt är under utveckling hos PanPac Engineering.

Automationsföretaget PanPac Engineering i Danmark omsatte strax över 50 miljoner danska kronor förra året. En omfattande strategiplan har dock upprättats, med målsättningen att fördubbla omsättningen till 2020, rapporterar den danska tidningen Nordjyske Stiftstidende.

Företagets två huvudsakliga verksamhetsområden är försäljning av bigbag-anläggningar och robotpalleteringsanläggningar. Men snart börjar de verka inom ett tredje område i och med ett patent som PanPac håller på att utveckla. Företagets VD Morten Nysted kan dock inte avslöja vad det handlar om riktigt än.

Han drar sig dock inte för att kalla strategiplanen för ambitiös, och förutom nya produkter ska tillväxten genereras från export – i synnerhet till Tyskland.

– Det är en stor marknad där det är vanligt att använda bigbag-säckar, så det är huvudsakligen med hjälp av den tyska marknaden vi ska nå vår målsättning för 2020. Men tanken är att planen också kan användas när vi går in på nästa marknad, säger Morten Nysted till Nordjyske Stiftstidende.

 www.panpac.dk


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Panpac Engineering A/S

Industrivej 18
9490 Pandrup
Danmark
Panpac Engineering A/S

Tipsa en kollega

0.07