23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Komet Scandinavia visar digitala produkter på Elmia

| Medlemsnyhet | Företag Komet Scandinavia AB / Ceratizit Scandinavia AB

Genom assistanssystemet BRINKHAUS ToolScope har KOMET påskyndat digitaliseringen i branschen och erbjuder en riktig Industry 4.0-lösning som lagrar maskinernas driftsdata.

ToolScope fortsätter utvecklas i snabb takt, från ett processövervakningssystem till en öppen plattform där olika applikationer kan köras. Med ett alldeles nytt program kan ToolScope-funktionerna nu implementeras helt serverbaserat och ingen hårdvara behöver installeras.

Under Elmia kommer KOMET SCANDINAVIA även visa nya supereffektiva PCD-fräsar från KOMET. Genom att anamma 3D-printtekniken i tillverkningsprocessen av PCD-fräsarna ges en matningshastighet som är 100% högre än tidigare. KOMET har också tagit fram ett stort utbud av skär för PCD och CBN-verktyg med överlägsen prestanda.

Bland nyheterna finns även KOMET MicroKom BluFlex 2, som erbjuder ett nytt och förbättrat precisionsborrningssystem med Bluetooth-teknik. Den nyutvecklade versionen av BluFlex är lätt att använda och erbjuder en enastående precision och en OLED-skärm med hög kontrast. En exakt upplösning till närmaste mikrometer: 0,001 mm i diameter, en lättmanövrerad pekskärm och enkel överföring av informationen till en vanlig smartphone är bara några exempel på fördelarna med nya Bluflex.

Medlemsnyhet

Företag
Komet Scandinavia AB / Ceratizit Scandinavia AB

Starrvägen 100
Box 9177
200 39 MALMÖ
Sverige
Komet Scandinavia AB / Ceratizit Scandinavia AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.046