23948sdkhjf

Komet Scandinavia visar digitala produkter på Elmia

| Medlemsnyhet | Företag Komet Scandinavia AB

Genom assistanssystemet BRINKHAUS ToolScope har KOMET påskyndat digitaliseringen i branschen och erbjuder en riktig Industry 4.0-lösning som lagrar maskinernas driftsdata.

ToolScope fortsätter utvecklas i snabb takt, från ett processövervakningssystem till en öppen plattform där olika applikationer kan köras. Med ett alldeles nytt program kan ToolScope-funktionerna nu implementeras helt serverbaserat och ingen hårdvara behöver installeras.

Under Elmia kommer KOMET SCANDINAVIA även visa nya supereffektiva PCD-fräsar från KOMET. Genom att anamma 3D-printtekniken i tillverkningsprocessen av PCD-fräsarna ges en matningshastighet som är 100% högre än tidigare. KOMET har också tagit fram ett stort utbud av skär för PCD och CBN-verktyg med överlägsen prestanda.

Bland nyheterna finns även KOMET MicroKom BluFlex 2, som erbjuder ett nytt och förbättrat precisionsborrningssystem med Bluetooth-teknik. Den nyutvecklade versionen av BluFlex är lätt att använda och erbjuder en enastående precision och en OLED-skärm med hög kontrast. En exakt upplösning till närmaste mikrometer: 0,001 mm i diameter, en lättmanövrerad pekskärm och enkel överföring av informationen till en vanlig smartphone är bara några exempel på fördelarna med nya Bluflex.

Medlemsnyhet

Företag
Komet Scandinavia AB

Starrvägen 100
Box 9177
200 39 MALMÖ
Sverige
Komet Scandinavia AB

Bilder och video

B01_KOMET_EMO2017_Tools-with-ultra-hard-cutting-materialsM0241_MicroKom-BluFlex2_pers

Tipsa en kollega

0.078