23948sdkhjf

Bufab välkomnar Carina Lööf - ny Global Sourcing Director

| Medlemsnyhet | Företag Bufab

Bufab utökar sitt team och välkomnar Carina Lööf som ny Global Sourcing Director

Som en del i vår ambition att vara den ledande aktören i vår industri och för att nå våra tillväxtmål, siktar vi i Bufab på att ha branchens starkaste leverantörsbas år 2020. För att uppnå detta har vi rekryterat Carina Lööf som Global Sourcing Director och ny medlem av koncernledningen.

Carina har en utbildning som kemisk ingenjör vid Växjö universitet i Sverige. Hon har en lång och framgångsrik arbetslivserfarenhet som Group Sourcing Director för Trioplast Group och ledande befattningar inom Sourcing och Supply Chain i flera andra företag, bland annat 10 år på Kalmar Industries /Cargotec.

"Vi är oerhört glada över att Carina tackat ja till tjänsten som ny Global Sourcing Director hos oss. Vi är övertygade om att hon kommer att bidra till att stärka vår leverantörsbas och därmed också vår tillväxt. Vi önskar henne varmt välkommen till Bufab Group.", säger Jörgen Rosengren, Bufabs VD och koncernchef.

"Det ska bli en spännande utmaning och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Bufabs team för att nå uppsatta mål", säger Carina Lööf.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bufab

Stenfalksvägen 1
331 02 Värnamo
Sverige
Bufab

Tipsa en kollega

0.087