23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KIPP har nu ökat sitt sortiment med 10 000 rostfria artiklar!

Tyska bolaget NovoNox går nu direkt in under KIPP. Blir en ny produktgrupp med 10 000 artiklar i rostfritt stål.

 

Det tyska bolaget NovoNox som är specialiserade på INOX (rostfritt stål) går in direkt under KIPP. Vilket gör att vi får en helt ny produktgrupp med 10 000 artiklar i rostfritt stål berättar Henrik Bäckström, försäljningschef KIPP Sverige.

Vi har en del rostfria artiklar i vårt sortiment sedan tidigare säger Henrik. Då efterfrågan bara har ökat de senaste åren på rostfria produkter, har vi känt att vi måste kunna tillgodose kundernas behov fortsätter Henrik.

Att ha NovoNox produkter i vårt sortiment känns väldigt tryggt. NovoNox har arbetat med att utfroma sina produkter i över 10 år. De är specialiserade på INOX och kan sin sak. Produkterna ligger i vårt ordinare sortiment som en egen produktgrupp som heter NOVOnox Hygienic. Artiklar i rostfritt stål hör hemma i alla miljöer där hygien är ett krav. Inte minst inom livsmedel- medicin- och kemiska miljöer. De passar också alldeles utmärkt inom bygg- och möbelindustrin berättar Henrik.

Rostfria produkter är hygieniska och med sin släta yta är de lätta att hålla rena, De är korrisionsbeständiga och starka med en lång livslängd. - Och om jag får säga det själv tycker jag att produkterna är estetiskt snygga vilket gör att de passar inom många fler användningsområden. Till exempel inom inredningsindustrin säger Henrik.

Att sedan rostfritt stål är kommersiellt återvinningsbart är vi så klart glada för då vi på KIPP i möjligaste mån försöker se till det bästa för miljön avslutar Henrik. 

Se filmen bredvid om NOVONox Hygienic

Se KIPP´s nya produktgrupp: NOVOnox Hygienic

Läs mer om NOVONox Hygienic: Artikel 

KIPP Scandinavia AB
Skrantahöjdsvägen 40F
691 47 KARLSKOGA
Karlskoga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714662

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047