23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagon Manufacturing Intelligence visar automatiserad tillverkningscell på Elmia

Hexagon Manufacturing Intelligence har gått från ett renodlat mätföretag till att alltmer inrikta sig på automation och integrationen mellan mätverktyg. På Elmia Verktygsmaskiner visar företaget en automatiserad tillverkningscell.

– Vi tror att det är branschens framtid och där vill vi ligga i framkant, säger Charlotta Swan, marknadskoordinator på Hexagon.

Allt i ett. På Elmia Verktygsmaskiner visar Hexagon upp stora delar av sitt sortiment samlat i en monter. Från att i grunden ha sålt mätmaskiner i olika utföranden till den tillverkande produktionen har företaget utökat sitt sortiment och riktat in sig på hur de olika verktygen integrerar.

– Vi har fokuserat på hur mätdatan kan användas för att optimera processer. Statistik och direkta förbättringar i tillverkningsprocesser blir allt mer viktigt och vi tror att den integrationen är framtiden inom branschen, säger Charlotta Swan.

I montern visas bland annat en 3D-scanner, portabla mätarmar, lasertrackers och vad som förväntas dra allra mest uppmärksamhet – en automatiserad tillverkningscell.

– Vi kommer att visa upp en minivariant av en tillverkningscell där vi visar hur en återkopplad process kan se ut. Dessutom har vi en mätmaskin tillsammans med en robot som laddar mätobjekten. Sedan mäts föremålet och mätdata samlas in för att kunna skickas till bearbetningsmaskin för återkoppling till processen, helt automatiserat. Det är vi väldigt stolta över att kunna visa upp, säger Charlotta Swan.

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

HJ
Henrik Jansson
Sales & Marketing
henrik.jansson@hexagon.com

Tipsa en kollega

0.047