23948sdkhjf

3nine oljedimavskiljare på AMB 2018

| Medlemsnyhet | Företag 3 nine AB

Besök oss i monter 8C91 för att höra mer om företaget och om våra oljedimavskiljare. AMB 2018 hålls mellan 18-22 september i Stuttgart, Tyskland

AMB har vuxit stadigt sedan 2006. Både siffrorna på antal utställare och antal besökarna reflekterar detta. Flytten av mässan till den nya placeringen intill Stuttgart flygplats och det marknadsorienterade konceptet har hjälpt denna utveckling väsentligt. Den senaste AMB 2016 registrerade ett antal på 1.469 utställare och återigen reste runt 90.000 besökare till Stuttgart.

Fler internationella besökare kommer till AMB – det demonstrerades av gästerna som reste från 83 länder 2016. Majoriteten kom från grannländer som Österrike och Schweiz, följt av Italien, Skandinavien och Frankrike. Utställare från andra nationer insåg också vikten av AMB. Antalet internationella utställare lipper på totalt 26 procent.

I Stuttgarts region är Baden-Württemberg ett ledande högteknologiskt läge i Europa – och faktiskt i världen. Med många framtida industrier har man ett av de högsta industriella aktiviteten i Tyskland och Europa på en radie om 100 kilometer. Över 40 procent av metallbearbetnings- och maskinindustrin i Europa ligger inom en radie av 200 km runt Stuttgart, och 50 procent av Europas största maskinverktygstillverkare är belägna här. I Baden-Württemberg är 45 procent av företagen aktiva inom tillverkningen av verktygsmaskiner. Dessa företag ansvarar för 52 procent av den totala produktionen i Tyskland.

I Baden-Württemberg har kapitalvaruindustrin en viktig övervägande roll – den utgör majoriteten av alla industriella arbetsplatser. Över 60 procent av alla anställda inom tillverkningsindustrin arbetar inom bil- och maskinteknik, vid tillverkning av metallprodukter och inom elteknik. De ledande internationella företagen som ligger här, AMB: s utställare, klarar därför förstklassig marknad och kundpotential.

För mer info om mässan, vänligen besök Mässans hemsida.

Välkomna!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
3 nine AB

Box 1163
131 27 Nacka Strand
Sverige
3 nine AB

Tipsa en kollega

0.073