23948sdkhjf

Hexagon Manufacturing Intelligence anordnar användarmöte för PC-DMIS på HxGN LIVE 2018

| Medlemsnyhet | Företag Hexagon Manufacturing Intelligence

Som deltagare får du tillgång till exklusiva utbildningar och sessioner, de senaste revideringarna av GD&T-standarder från ASME och ISO, förhandsvisningar och värdefull tid med PC-DMIS-experter

Hexagon Manufacturing Intelligence meddelade idag att man kommer att anordna det andra årliga gruppmötet för PC-DMIS-användare på HxGN LIVE 2018, som hålls 12–15 juni 2018 på The Venetian i Las Vegas. Hexagons ledande branschöverskridande teknologikonferens kommer att samla användare från hela världen för vidareutbildning och möten med specialister inom PC-DMIS-utveckling och applikationer. Under fyra dagar kommer deltagarna att erbjudas en mängd exklusiva utbildningsmöjligheter, expertpresentationer, sessioner med tankeledare, föredrag och nätverkande med branschkollegor som använder PC-DMIS. Som deltagare får du även tillgång till hela HxGN LIVE-konferensen och dess presentationer såväl som till teknikexpot The Zone, som presenterar Hexagon-teknik på drygt en hektars yta och har fler än 60 utställare. För mer information eller anmälan, besök www.hxgnlive.com/register. 

Gruppmötet för PC-DMIS är utformat för att hjälpa användare och chefer att lära sig nya mjukvarufunktioner, tillämpa bästa praxis och förbättra arbetsflöden och inspektionsplanering för sina individuella tillverkningstillämpningar. Hela tisdagen den 12 juni är avsatt för utbildning inom avancerade ämnen, däribland automatiserade mätsystem, digital datahantering, inbyggd GD&T (form- och lägestolerans), nya arbetsflöden för programmering och mycket mer. Varje session är två timmar lång och omfattar en frågestund där deltagarna kan ställa komplexa frågor om mätning. 

Mötesagendan för de följande två dagarna inkluderar fullspäckade sessioner med PC-DMIS-chefer och produktspecialister. Hexagon lanserade nyligen PC-DMIS 2018 R1, den första av två större lanseringar som är inplanerade i år, som innehåller mjukvaruanvändarnas mest efterfrågade förbättringar. Ken Woodbine, produktlinjechef för mätmjukvara på Hexagon Manufacturing Intelligence, kommer att berätta om mätningens arbetsflöden i PC-DMIS, demonstrera nya funktioner i PC-DMIS 2018 R2 och bjuda på förhandsglimtar från aktuella utvecklingsprojekt. Han kommer även att tala om den senaste implementeringen av HexagonMI Idea Center och dess påverkan på mjukvaruutvecklingens framsteg. 

En annan presentation på hög nivå erbjuder en första titt på de senaste revideringarna av GD&T-standarder från ASME och ISO, och behandlar deras framtida branschpåverkan. Sessionen kommer att ledas av Rob Jensen, ordförande i ASME Y14.5.1 Math Committee, medlem av Y14.5, US TAG to ISO och produktägare för GD&T inom Hexagon Manufacturing Intelligences produktlinje för mätmjukvara. Bland övriga höjdpunkter hittar vi en workshop för arbetsflödesoptimering som vänder sig till mätteknikanvändare på verkstadsgolvet, spårningssessioner som täcker punktmolnsinspektion, datahantering och tillämpad statistisk processkontroll (SPC) för mätteknik, hantering av arbetsflöden för hög precision och friform samt mycket mer. Programmet ger även användarna möjlighet att dela sina tankar om PC-DMIS-utveckling i en idéutbytes-session. En introduktion till HxGN SMART Quality, Hexagons onlineplattform för kvalitetsdata och mätresurshantering, erbjuds också.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hexagon Manufacturing Intelligence

Besöks- och leveransadress:
Filargatan 3, 632 29 Eskilstuna

Postadress:
631 81 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence

Tipsa en kollega

0.075