23948sdkhjf

3nine oljedimavskiljare på Elmia Verktygsmaskiner 2018

| Medlemsnyhet | Företag 3 nine AB

Besök oss under mässan för att höra mer om företaget och våra oljedimavskiljare. Elmia Verktygsmaskiner 2018 hålls mellan 15-18 maj i Jönköping. Ni hittar oss i hall B monter 01:80.

Elmia Verktygsmaskiner är den kompletta produktionstekniska mässan för skärande bearbetning mitt i det industriella Sverige. Här visas verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik. I sällskap med fem parallella produktionsmässor är det en plattform för visionärt tänkande inom industrin. Och affären är i fokus.

Till produktionsmässorna hör sedan tidigare Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Plåt. Under 2018 får de sällskap och förstärks av plastbranschens Elmia Polymer och en ny mässa inom additiv tillverkning, Elmia 3D.

Med detta breddas utbudet av produktionstekniker och material för den svenska tillverkningsindustrin och skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Mässan arrangeras tillsammans med våra samarbetspartners SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers förening) och MTAS (Machine & Tool Association of Sweden).

För mer information om mässan, besök Elmias hemsida.

Välkomna!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
3 nine AB

Box 1163
131 27 Nacka Strand
Sverige
3 nine AB

Tipsa en kollega

0.072