23948sdkhjf

WAMAS® - Hela ditt lager i ett program

| Medlemsnyhet | Företag SSI SCHÄFER System International AB

Med hjälp av WAMAS®, software så designar SSI SCHÄFER ett effektivare lager. Från lagerhantering till kontrollsystem. Oavsett om det handlar om ett manuellt eller väldigt komplext automatiserat logistiksystem.

I jämförelse med väldigt avancerade system är WAMAS® det perfekta svaret på alla logisitkkrav. Programmet tillhandahåller en mängd funktioner, Allt från lagerhantering till tranparanta övervaknings- och kontrollfunktioner samt gränssnitt till det bredaste utbudet av ERP-system.

WAMAS® hanterar och kontrollerar alla processer som är involverade i intralogistik. Det bidrar till att utföra jobbet på ett effektivt och flexibelt sätt, optimera varornas rörelsemönster samt analysera och effektivisera logistiken. KPIs är bara några av de funktioner som erbjuds i WAMAS®-portföljen.

WAMAS® ger dig one-stop-lösningar:
- WMS med standardiserade processer
- MFS för högpresterande automatisering
- Integration av SSI SCHÄFER-komponenter och tredjepartskomponenter
- Plockningssystem
- Lagerkontrollcenter och informationssystem

WAMAS® är en moduluppbyggd lösning som integreras enkelt i den befintliga SSI SCHÄFER-intralogistiken men också i intralogistiksystem från andra leverantörer. Den är flexibelt anpassningsbar med ett flertal möjliga sätt att styra manuella och automatiserade logistikcenter. Systemet har öppna gränssnitt för problemfri kommunikation med företagets eget ERP-system. Från varumottagning över lagring och plockning till leverans – WAMAS® är den kraftfulla länken som håller ihop din logistikkedja.

Med WAMAS® får du:
- ​​​Omfattande funktioner, från lagerhantering till materialflödessystem Kompatibilitet med alla SSI 
  SCHÄFER-komponenter och gränssnitt till tredje partssystem
- Omfattande övervaknings- och styrfunktioner
- Gränssnitt till ett flertal ERP-system

 

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
SSI SCHÄFER System International AB

Bronsåldersgatan 9
213 76 Malmö
Sverige
SSI SCHÄFER System International AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.074