23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RS Components presenterar två nya serier med strömförsörjningar från RS Pro

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

De nya serierna innefattar kostnadseffektiva enheter av hög kvalitet, bland annat kompakta och inkapslade AC/DC-omvandlare samt switchade nätaggregat som är godkända för medicinskt bruk

Marts 2018RS Components (RS) meddelar att de utökar det befintliga sortimentet nätaggregat från RS Pro med två nya serier strömförsörjningar bestående av versioner för inbyggnad och kretskortsmontering, samtliga med tre års produktgaranti. 

I den första serien finns kompakta, inkapslade AC/DC-strömförsörjningar för inbyggnad. Serien har en låg strömförbrukning och är säkerhetsisolerad med hög tillförlitlighet och lång livslängd. Den har hög verkningsgrad på upp till 87 %, med ett brett utbud av utgångsspänningar och märkeffekter från 15 W till 60 W. Dessa dubbelisolerade klass II-nätaggregat har en typisk ingångsspänning från 85 till 264 V AC. 

Den andra serien är godkänd för medicinskt bruk och består av kapslade nätaggregat för montering på kretskort. Enheterna har märkeffekt från 5 till 25 W med verkningsgrad på upp till 89 % och låg effektförbrukning i standby-läge på mindre än 0,1 W. Dessa dubbelisolerade nätaggregat, klass II, kan drivas med antingen 85–264 V AC eller 100–370 V DC. 

Enheterna är i första hand avsedda för medicinska tillämpningar och är utformade med effektivare isolering, för upp till 4 000 V AC, drifttemperaturområde från -40 till +70 °C och en låg läckström på mindre än 100 µA. Med skydd mot kortslutning, överström och överspänning vilket ger skydd både för systemet och patienterna. Enheterna är godkända enligt standarderna EN60601-1 och ANSI/AAMI ES60601-1 (3:e utgåvan, 2×MOPP) för medicinsk utformning. 

Båda nätaggregatsserierna från RS Pro finns nu från RS i EMEA- och APAC-regionerna.

 

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.088