Begner Metal cutting center sågutbildning

| Medlemsnyhet | Företag BegnerAgenturer AB

Begner Agenturer utökar sin verksamhet på maskinsidan och erbjuder med start våren 2018 också kurser inom kapning.

Företagets senaste nytillskott Per Puro-Brelin, med förflutet inom såväl bandsågsblad som skärvätskor, kommer med början våren 2018 hålla utbildningar inom kapning i företagets nya lokaler i Falun.

”Det ska bli väldigt roligt att få omsätta min kunskap och förmedla den till branschen. Jag tror att detta kommer bli mycket uppskattat bland våra kunder, befintliga som nya. Det är ju faktiskt så att varje förvärvad kunskap för den anställde är en investering för företaget”, säger Per.

Utbildningen kommer att ha både en praktisk och en teoretisk del, vilket är möjligt genom den demosåg från Behringer GmbH som finns till förfogande och försäljning i företagets lokaler. "Jag vill dock poängtera att utbildningen lämpar sig lika väl oavsett vilket sågmärke man använder", inflikar Per.

Kursen riktar sig till såväl sågoperatörer som arbetsledare, platschefer och underhållspersonal och fokuserar på bandsågningens grunder med fördjupning inom områdena säkerhet, kapmetoder, maskinservice och skärvätskor.

"Vi kommer också att genomföra en enklare sågutbildning i samband med vår utställning på Elmia Verktygsmaskiner i Maj, vilket är ett mycket bra tillfälle för oss att nå kunder som inte finns lika geografiskt nära och kanske inte har möjlighet att ta sig till Falun”, sammanfattar Per, som känner sig ivrig att ta sig an sina nya arbetsuppgifter.

Mer information om sågutbildningen finns att läsa på www.begneragenturer.se eller https://www.metal-supply.se/course/view/163259/sagutbildning_begner_metal_cutting_center

Medlemsnyhet

Företag
BegnerAgenturer AB

Kaserngården 4
791 40 Falun
Sverige
BegnerAgenturer AB

Bilder och video

HBE321A

Tipsa en kollega

0.06