23948sdkhjf

Förmånscykel – För vår miljö och för våra anställdas hälsa!

| Medlemsnyhet | Företag Bufab

Vi på Bufab har som ambition att vara en attraktiv och dessutom miljövänlig arbetsgivare. Förmånscykeln ger våra anställda chansen att förbättra hälsan samtidigt som de gör en insats för miljön.

Bufabs tre bolag i Värnamo (Bufab Sweden, Bufab Lann och Bufab Kit) erbjuder sina anställda, totalt 230 medarbetare, att teckna sig för en Förmånscykel. I måndags, den 5e mars så visade vår samarbetspartner och tillika kund CycleEurope tillsammans med Svennes Cykel i Värnamo, ett brett utbud av cyklar, allt från vanliga cyklar, elcyklar till sportcyklar för våra anställda som visat intresse att teckna sig för en förmånscykel.

Regionchef för Sverige, Johan Lindqvist berättar:

- Jag tror de flesta av våra anställda ser Bufab som ett ”sportigt” bolag där all form av fysisk aktivitet alltid har uppmuntrats. Att då, tillsammans med en av våra kunder, Cycleurope, kunna erbjuda förmånscyklar kändes därför självklart. Cyklar passar dessutom extra bra då det är nåt i princip alla kan använda, både som aktiv träning, men också som ett miljövänligt transportmedel, avslutar Johan.

Ann-Catrin Fransson, Verksamhetsutvecklare på Bufab Sweden och en av alla intresserade av förmånscykel säger:

- Jag har haft min gamla cykel i flera flera år, så detta är ett ypperligt tillfälle att komma till skott och köpa en ny. Idag finns det så otroligt många sätt att använda cykeln på. Både att ta sig fram i stan, men även som träningsredskap, berättar Ann-Catrin.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bufab

Stenfalksvägen 1
331 02 Värnamo
Sverige
Bufab

Bilder och video

Ann-Catrin FranssonBufab-3659Bufab-3899

Tipsa en kollega

0.15