Almig filter - hög kvalitet

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Du kan köpa varor till ditt Almig filter, hos Ultrafilter Scandinavia. Vi har ett brett urval av filter, och alltid bra priser på vår webshop.

Almig filter är tillgängliga i hög kvalitet. Varje element är byggt till samma exakta standarder som matchar alla filter. Detta innebär att våra objekt är gjorda av samma material av rostfritt stål och alluminium endecapper högkvalitativa, Vår serie av tvärgående element gör det möjligt att använda våra högkvalitativa filter, filterhus av olika tillverkare.

Ultrafilter erbjuder bara de bästa filteren. Vi producerar dem i vår produktion i Tyskland och kan därför erbjuda dem de starkaste priser.

 

Oavsett om du behöver poster för kompressorn, andas någon form av luft vi har nästan alltid en lösning, vilket leder element: Compair, Ceccato, Deltech, Domnick Hunter, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, gös, och Walker, som du finner majoriteten av: vårt cross-range.

Om du inte hittar det du söker kontakta oss på telefon +45 82 30 30 20, e-post info@ultra-filter.com eller besök oss på ultra-filter.dk.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Tipsa en kollega

0.059