23948sdkhjf

Miljövänligt val att renovera teleskopskydd

| Medlemsnyhet | Företag Damaskus Maskinskydd AB

Renovering av teleskopskydd är både billigare och snabbare än att köpa ett nytt. Men vad som oftast glöms bort är att det även är ett mer miljövänligt val. Damaskus Maskinskydd är ett av få företag i Sverige som genomför en renovering på en vecka.

Fördelarna med att renovera i stället för att köpa nytt är flera. En renovering är upp till 60 procent billigare än ett nytt teleskopskydd samtidigt som det minskar tiden för produktionsstopp.

– Maskinåterförsäljare har bara de senaste maskinmodellernas teleskopskydd i lager. Vi renoverar alla typer av teleskopskydd på cirka en vecka. Därmed blir det bara blir några dagars produktionsstopp i stället för flera veckor, säger Peter Almqvist, vd, Damaskus Maskinskydd.

Att renovera teleskopskydd ger inte bara en ekonomisk fördel, det finns en miljövänlig aspekt som många inte tänker på. En renovering blir därmed ett sätt för företag att ta ansvar för miljön.

– De allra flesta teleskopskydd kan renoveras tre-fyra gånger, vilket innebär att mindre material och energi behöver användas samt att långa transporter kan undvikas, säger Peter Almqvist.

För mer information och vid frågor, vänligen kontakta vd Peter Almqvist.

E-post: peter.almqvist@damaskus.se

Telefon: +46 (0)70 927 95 22


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Damaskus Maskinskydd AB

Anläggarvägen 2
136 44 Handen
Sverige
Damaskus Maskinskydd AB

Bilder och video

Renoverat-Y-skydd-Mazak

Tipsa en kollega

0.12