23948sdkhjf

Och plötsligt är det vår – Säkra din plats på årets Prodsummit redan nu

| Medlemsnyhet | Företag Good Solutions Sweden AB

Den 12-13 april har du chansen att ta del av spännande talare, workshops och värdefulla utbildningar. Fördjupa dig i digitalisering och Industri 4.0, och hur du får ut det mesta av ditt ledarskap.

Anmäl dig till ProdSummit idag så lovar vi att bjuda på inspiration och ny kunskap som hjälper din verksamhet framåt!

Louise Wohrne, Maija Bigestans och Elin Li från den populära industripodden, berättar om hur man inom industrin får ut medarbetarnas fulla potential. Carin Andersson, professor inom Industriell Produktion på Lunds Tekniska Högskola, påtalar vikten av hållbara och resurseffektiva mätetal och Oskar Olofsson, grundare av WCM Consulting AB, lär ut hur man ska tänka kring den strategiska planen för produktionen.
 
Utöver ovanstående och ytterligare talare får du även delta i workshops där du har chansen att grotta ner dig i aktuella ämnen, samt medverka på utbildningar inom produktionsuppföljning.
 
ProdSummit 2018 äger rum den 12-13 april på hotell Riverton i Göteborg. Eventet pågår från 12.00 på torsdagen till och med 13.00 på fredagen. Behöver du boka boende i Göteborg har vi rabatterade priser på hotellrum hos Hotel Riverton till och med den 1 mars.

Anmäl dig redan nu!

Vi ses där!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Good Solutions Sweden AB

Stora Badhusgatan 18-20
411 21 Göteborg
Sverige
Good Solutions Sweden AB

Tipsa en kollega

0.068