23948sdkhjf

Världens första digitala och trådlösa bladmått

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Schweiziska Sylvac är stolt över att presentera digitala Feeler Gage Smart med Bluetooth® teknik, konstruerad för att mäta gap eller fastställa avståndet mellan två delar.

Feeler Gage Smart är det första digitala bladmåttet med inbyggd trådlös dataöverföring. Den kumulativa tjockleken (totalvärdet) av alla blad som placeras utanför skaftet visas på en digital display. Bladmåttet kan utföra exakta mätningar i områden som är svåråtkomliga.

Bladmåttet är mycket enkelt och snabbt att använda. Genom att trycka på den gula knappen överförs det totala värdet trådlöst via Bluetooth® HID till datorn. Ingen mjukvara, drivrutin eller dongle behövs med HID.

Finns i två olika versioner: Mätkapacitet 0.04...1.00 mm med 19 stycken blad, alternativt mätkapacitet 0,05 … 1,00 mm med 20 stycken blad.

  • Toleransklass TC1 enligt DIN2275
  • Skyddsklass IP65
  • Stor digital display
  • Upp till 15 meter överföringsavstånd
  • Batteri CR2032 med en livstid på upp till ett år

I videoklippet här intill kan du ta en närmare titt på en demo.

KmK Instrument är generalagent för Sylvac i Sverige. Besök vår nya hemsida för mer information www.kmk-instrument.se

 

Kort om KmK Instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områdena Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande Provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 23 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustri. Företaget har 10 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.065