23948sdkhjf

API – AXXOS visar komplett stöd för effektivisering och driftsäkerhet på Underhåll 2018

| Medlemsnyhet | Företag OPTIWARE - AXXOS Industrisystem AB

API – AXXOS som blev ett företag under 2016 ställer för första gången ut på underhållsmässan som en leverantör med en bred lösning för att förbättra driftsäkerhet, effektivitet och produktivitet i industrianläggningar.

Underhållssystemet API PRO ger en effektiv digitaliserad underhållsprocess. Genom att följa upp maskinerna med AXXOS OEE får kunderna faktaunderlag för förbättringsåtgärder. Kunder som använder båda lösningarna får bland annat en förenklad process för felrapportering till underhållssystemet, effektiva lösningar för operatörsunderhåll samt öppnar möjligheten för att arbeta med prediktivt underhåll baserat på aktuella produktionsdata.

”Vi erbjuder våra kunder möjlighet att ta full kontroll över sina anläggningstillgångar och hur effektivt de utnyttjas. Vi har bra verktyg för ett mobilt arbetssätt och möjlighet att integrera med till exempel ERP-system samt stöd för utvecklingen mot Industri 4.0. Vi ser fram emot att träffa publiken på Underhåll”, säger Michael Ries, CEO, API – AXXOS.

Nyheter på mässan

API PRO och AXXOS OEE utvecklas ständigt och under mässan visar vi en rad nyheter i båda produkterna förutom standardintegrationen som är en nyhet som tillför stort kundvärde. API PRO har bland annat ny modul för hantering av arbetstillstånd vid kritiskt underhållsarbete och en förbättrad mobilapp med återkoppling av ronder. Nytt är också att API PRO är certifierat för integration med SAP. Andon är en ny modul i AXXOS OEE med manuellt och automatiskt aktiverade varningar till arbetsstationer, tv-skärmar och mobila enheter. AXXOS OEE har också förbättrat stöd för hantering och rapportering av operatörsunderhåll samt kvalitetskontroll som utförs av operatörer. Dessutom uppfräschat grafiskt utseende.

API PRO Underhållssystem

API PRO underhållssystem är ett flexibelt, moduluppbyggt underhållssystem som växer med behovet i organisationen.

API PRO har utvecklats för att ge stöd för en digitaliserad kostnadseffektiv underhållsprocess som ger full kontroll över anläggningstillgångarna. Med API PRO kan företaget säkra driftsäkerheten, undvika kostsamma stillestånd, öka anläggningens prestanda och få bättre produktivitet. Stöd för behovet av viktiga nyckeltal och analys av underhållsrelaterade data skapar förutsättningarna för att optimera underhålls- och inköpsprocesserna såväl som produktionen.

AXXOS OEE Produktionsuppföljningssystem

AXXOS OEE är ett standardiserat produktionsuppföljningssystem som erbjuder en kombination av övervakning, analys och visualisering. Systemet sätter fokus på effektivitet och skapar en solid grund för förbättringar. Rättfram och kostnadseffektiv anslutning av maskiner är det viktiga första steget i att följa upp hur produktionen går. AXXOS OEE ger också verktygen för att göra produktionsdata tillgänglig där den behövs för att ge fullständig kontroll över hur en anläggning presterar och en effektiv förbättringsprocess. 

API – AXXOS har utvecklat och levererat system för effektivt utnyttjande av industrianläggningar i mer än 25 år. Baserat på omfattande erfarenhet och utveckling i nära samarbete med våra kunder, har API PRO Underhållssystem och AXXOS OEE ett starkt fokus på effektivitet och tillförlitlighet för att våra kunder ska få ut det mesta av sin investering i produktionsutrustning. Med våra systemlösningar och erfarenheter stöder vi våra kunder i övergången till Industri 4.0.

API - AXXOS har huvudkontor i Köpenhamn. Företagskoncernen har mer än 1 000 kunder på en global marknad och lokala kontor i 10 länder. I Sverige finns vi i Göteborg, Jönköping, Karlstad, Strägnäs och Skellefteå.. Med en stark internationell organisation kompletterad med ett omfattande nätverk av partners och distributörer, säkerställer vi global service för våra kunder. Bland våra kunder finns flera av de ledande varumärkena inom alla branscher.

ÖKA DRIFTSÄKERHETEN MED API PRO UNDERHÅLLSSYSTEM

Läs mer på www.apipro.com

VISUALISERA OCH OPTIMERA PRODUKTIONEN MED AXXOS OEE

Läs mer på www.axxos.se

Medlemsnyhet

Företag
OPTIWARE - AXXOS Industrisystem AB

Österängsvägen 2
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
OPTIWARE - AXXOS Industrisystem AB

Tipsa en kollega

0.101