23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Julhälsning med MOTOMAN®

Vi summerar ett händelserikt år då roboten Motoman bland annat firat sina första 40 framgångsrika år, fått en ny webbsida och antalet levererade robotar passerat 400.000-strecket. Vad mer har hänt, och vad kommer att hända under nästa år?

Det här året introducerades ett minimalt styrsystem YRC1000 med nya robotar som GP-serien och HC10 - samarbetsroboten med det lilla extra. Den som är gjord för ett säkert arbete i närheten av en operatör, men som också kan fungera som en industrirobot med hög last och full hastighet när det är möjligt.

Till GP-serien kommer nästa år både fler, och större robotmodeller. Mot slutet av året kan de första Motomanrobotarna levereras från den europeiska fabriken i Slovenien. Med svensktillverkade styrsystem förstås. Vi fortsätter också att utveckla robotverksamheten i Jönköping, Kalmar och Torsås.

Yaskawa Nordic med MOTOMAN® kommer att ställa ut i en stor monter på Elmia Automation den 15-18 maj. Sveriges ledande automationsmässa och en viktig mötesplats. Vi ses på Elmia!

Läs mer på motomanrobot.se

YASKAWA Nordic önskar alla sina kunder och samarbetspartners en god jul, och ett gott nytt år 2018!

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Tipsa en kollega

0.063