23948sdkhjf

Bufab har förvärvat Kian Soon Mechanical Components Pte Ltd

| Medlemsnyhet | Företag Bufab

Bufab har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Kian Soon Mechanical Components Pte Ltd i Singapore (www.kiansoon.com.sg) med en årlig omsättning på cirka 17 miljoner SGD.

Kian Soon grundades 1977 och är en av de ledande distributörerna av C-parts i Sydostasien. Förutom huvudkontoret i Singapore har bolaget dotterbolag i Malaysia och Indonesien samt ett joint venture i Thailand. Kian Soon har 64 anställda och en årlig omsättning på cirka 17 miljoner SGD med god lönsamhet.

"Jag är väldigt stolt över att presentera detta förvärv, som är ett betydande och intressant tillägg till vår befintliga verksamhet i Asien. Vi har länge känt Kian Soon som ett pålitligt, högkvalitativt och entreprenörsdrivet företag med ett gott rykte i branschen. Vi önskar Kian Soon-teamet varmt välkomna till Bufab, säger Jörgen Rosengren, Bufabs VD och koncernchef."

"Bufab är en global ledare i vår industri och har den erfarenhet, internationella räckvidd och storlek som vi letat efter hos en partner. Vi är övertygade om att Kian Soon kommer ha stor fördel av att vara en del av Bufab och att Bufab kommer att kunna dra nytta av vårt nätverk i Sydostasien. Vi ser väldigt mycket fram emot vår framtid tillsammans, säger Patricia Png, General Manager, Kian Soon, och talesperson för familjen Png, den nuvarande ägaren."

Läs mer


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bufab

Stenfalksvägen 1
331 02 Värnamo
Sverige
Bufab

Tipsa en kollega

0.115