23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tusentals sammlas i Houston för att lära sig det senast inom automationsteknik och samtidigt bidra t

| Medlemsnyhet | Företag Rockwell Automation AB

Rockwell Automation välkomnar tusentals till det årliga Automation Fair evenemanget tillägnat industriautomation och information

Tusentals industriella yrkesverksamma samlades i Houston på Automation Fair för att lära sig mer om de senaste avancerade tillverkningstekniker som formas i branschen, och automatiseringsverktyg som kan hjälpa dem bli mer globalt konkurrenskraftiga och produktiva. Arrangerat av Rockwell Automation och dess PartnerNetwork medlemmar, Automation Fair är den främsta industri upplevelsen som är unikt utformad för att hjälpa tillverkare och OEM-tillverkare att optimera sina automationsinvesteringar för att uppnå sina affärsmål.

”Denna vecka handlar om att visa teknik och information som hjälper industriföretag och deras medarbetare att bli mer produktiva. Vi tar också tillfället i akt att visa vårt stöd för folket i Houston och omgivande samhällen som de fortsätter att återuppbygga och återställa från den senaste tidens orkaner ”, sa Blake Moret, president och CEO, Rockwell Automation.

På evenemanget ser deltagarna en mängd tekniker som hjälper till att stödja digital omvandling med produktionsdata för att förbättra affärsresultat – och bästa praxis för övervakning och hantering av verksamheten för att öka integration och samarbete genom hela företaget. Till detta syfte har Rockwell Automation igen expanderat sina analytiska möjligheter med en ny plattform som drar data från praktiskt taget vilken källa som helst i företaget, och levererar analyser i intuitiva instrumentpaneler, som hjälper användare att snabbt lösa problem och hantera konkreta affärsresultat över The Connected Enterprise.

Hundratals process automations människor anlände tidigt i Houston för att delta i den årliga Process Solutions User Group (PSUG), den 13 - 14 november. Evenemanget innehöll över 25 tekniska sessioner, 10 praktiska labbövningar och mer än 25 presentationer av Rockwell Automation kunder, inklusive ett öppet forum av experter från industrin.

Den 14 november deltog globala medier och branschanalytiker i ett halvdags- media forum, Automation Perspectives. Vid detta evenemang delade styrelsen och branschexperter deras vision och tankar om hur företag på olika sätt ser värdet från digital omvandling inom branscher, och den teknik som används för att uppnå detta. Branschledare delade också sina strategier för att åtgärda bristen på tillverkningskompetenser, bland annat med ett nytt program som utvecklats i ett samarbete mellan Rockwell Automation och ManpowerGroup, genom att använda talanger och kompetenser från US Military Veterans för att lösa denna viktiga utmaning.

I samband med Automation Fair, gick anställda, partners och kunder från Rockwell Automation samman med United Way för att hjälpa till att packetera över 8.000 Thanksgiving-middagspaket som en del av företagets pågående arbete med att hjälpa till med återhämtningen efter orkanen och bygga på åtagandet i Houston. Tillsammans hjälper de två organisationerna till att distribuera middagspaket till invånare omedelbart efter slutförandet av Automation Fair evenemanget genom olika byråer och  samarbetspartners. 

Automation Fair 2017 har mer än 140 utställningar som skyltar de senaste innovationerna inom automation. Eventet innehåller också nio industriforum, 19 praktiska labbövningar och 93 tekniska sessioner som konstruerats för att utveckla deltagarens kunskap och användning av det senaste inom styrning, el, samt avancerad tillverknings- och företags informationsteknik.

För bilder, resurser och information om produkter och relaterad information om evenemanget, vänligen besök Automation Fair online pressroom.

Om Rockwell Automations PartnerNetwork-program

Rockwell Automations PartnerNetwork-program ger globala tillverkare access till ett samarbetsnätverk med företag som vart och ett är inriktat på att utveckla, implementera och supporta best-in-breed-lösningar för att uppnå fabrikstäckande optimeringar, förbättra maskinprestanda och uppfylla hållbarhetsmål.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Rockwell Automation AB

Åldermansgatan 13
227 64 Lund
Sverige
Rockwell Automation AB

Tipsa en kollega

0.083