23948sdkhjf

Rockwell Automations TechED togs emot väl av EMEA-tillverkningsproffsen

| Medlemsnyhet | Företag Rockwell Automation AB

Utbildning på många flöden om de senaste teknikerna inom The Connected Enterprise

Rockwell Automation har framgångsrikt avslutat den första TechED-teknikutbildningen och användarkonferensen i EMEA-regionen.

Konceptet är ju välkänt i USA och EMEA-evenemanget var minst lika populärt med mer än 700 föranmälda deltagare via olika utbildningsflöden som uppskattade ett unikt nätverksevenemang i tre dagar.

TechED event ägde rum 17-19 oktober på Disneyland Resorts® Paris i Frankrike och innehöll mer än 250 timmars utbildning, inklusive praktiska labbtester, teknikseminarier och ledningsdiskussioner. Deltagarna fick lära sig det senaste i teknikväg och tekniker för att maximera sin tillverkning och produktion och samtidigt spara professionella utvecklingstimmar.

Evenemanget var riktat till slutanvändare, systemintegratorer, distributörer, samarbetspartners och maskintillverkare och gav deltagarna möjlighet att arbeta med Rockwell Automations senaste produkter och tekniklösningar i avslappnad klassrumsmiljö. Där delade branschexperter med sig av sina kunskaper och kollegor visade hur de löst många vanliga tillverknings- och produktionsutmaningar.

Här fanns även seminarier skräddarsydda för IT- och produktionstekniker med mängder av seminarier inriktade på IT/OT-teknik och samarbete för industriell automatisering, inklusive mobilitet & virtualisering, informationshantering och analys.

Thomas Donato, chef för Europa, Mellanöstern, Afrika (EMEA) hos Rockwell Automation förklarar tanken med att utöka evenemanget till EMEA-regionen. ”Som globalt företag måste vi ge våra globala användare bästa möjliga support och utbildning för att hjälpa dem att koppla upp personal, tillgångar och data inom företagen. Framgången med TechED-konceptet i USA gjorde oss säkra på att det även skulle vara eftertraktat i EMEA-regionen, vilket inte bara deltagarsiffrorna visar utan även den enormt positiva återkopplingen vi fick före själva evenemanget.”

Keynote presentations som Rockwell Automations seniorpersonal gav täckte in många av branschens huvudproblem och redde ut hur data blivit ett allt viktigare verktyg för att driva innovation och förbättring. Förutom att visa hur företagen kan dra fördel av The Connected Enterprise diskuterade man även viktiga, kommande tekniktrender som skalbar industrianalys och molnberäkningar, infrastruktur och hantering av driftinfo, digitalisering, fjärraccess och -övervakning och uppkopplade tjänster och lösningar.

Om Rockwell Automations PartnerNetwork-program

Rockwell Automations PartnerNetwork-program ger globala tillverkare access till ett samarbetsnätverk med företag som vart och ett är inriktat på att utveckla, implementera och supporta best-in-breed-lösningar för att uppnå fabrikstäckande optimeringar, förbättra maskinprestanda och uppfylla hållbarhetsmål.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Rockwell Automation AB

Åldermansgatan 13
227 64 Lund
Sverige
Rockwell Automation AB

Tipsa en kollega

0.059