23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förändra ditt inköpsbeteende av bearbetade komponenter

Genom att låta underleverantörerna göra dragjobbet och involvera dom i ditt arbete att kostnadseffektivisera inköpen kan vara en helt avgörande aspekt.

Det går bra nu. Konjukturen är god och stora delar av industrin går på högvarv. Genom ett högre flöde på inköpta komponenter aktualiseras kostnadseffektiviteten. Har vi en hög verkningsgrad eller är den låg?

Att utmana sina komponentleverantörer löpande borde vara en av fokusuppgifterna för en inköpare. En bra relation till leverantörer är avgörande för förtroendet men vet du alltid om du betalar rätt pris för rätt saker. I ett totalt erbjudande så ingår ju inte enbart priset, här ingår även miljö, kvalitet och logistik.

Falks Broker AB förändrar sättet att köpa komponenter till den egna produktionen. Med ett huvudfokus på gjutgods, metallformsprutning, sintring och smide tillsammans med bearbetade komponenter och prototyper lagerhålls kundens komponenter centralt i Anderstorp.
I nya projekt hjälper Falks Broker till med funktionsprototyper, funktionsmontage och teknisk rådgivning både om metoder för tillverkning men även material, legeringar och med logistiska lösningar.

Falks Broker AB kan ge ett svar om vilka möjligheter och begränsningar som finns

Ideus Sweden AB
Hantverkargatan 52
Box 239
334 31 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560275637

Tipsa en kollega

0.047