Idag träffar du oss på Euro Expo i Borlänge!

| Medlemsnyhet | Företag Sick AB

Onsdag och torsdag denna vecka ses vi på Industrimässan i Dalarna. Kom förbi oss och se innovativa och intressanta lösningar med smarta sensorer. Varmt välkommen!

SICK ställer ut på EuroExpo den 18–19 oktober i Borlänge. Vi vågar påstå att här i vår mässmonter finns produkter inom Automation och Sensor Intelligence för alla behov. Här möter du Urban Ödberg, Nadine Vetterle och Mikael Flodman som gärna berättar mer.

Ladda ner och skriv ut din entrébiljett här!

SICK HAR LÖSNINGEN
Vår monter är fylld av nyheter som tveklöst kommer intressera dig. Vi vänder oss till kunder från större industriföretag till mindre byggare av lösningar och maskiner. Du kommer få se flera spännande lösningar.

Bland annat presenteras produkter med tyngdpunkt på personsäkerhet kring farliga maskiner. Till exempel MicroScan 3 som representerar en helt ny, unik teknik som klarar miljöer och svårare applikationer som tidigare inte varit inom räckhåll för en säkerhetsklassad laserskanner.

Vi visar även andra intressanta lösningar med smarta sensorer, till exempel I/O-link och den nya fotocellen Power Prox som löser de allra mest komplexa applikationer.


Hör gärna av dig till oss med dina frågor:

Urban Ödberg
Regionsäljare
010-110 10 27
urban.odberg@sick.se

Nadine Vetterle
Trainee
010-110 10 11
nadine.vetterle@sick.de

Mikael Flodman
Innesäljare
010-110 10 44
mikael.flodman@sick.se


Läs mer om EuroExpo här >>

Hämta och skriv ut din biljett här – självklart fri entré!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Sick AB

Botkyrkavägen 4
143 30 Vårby
Sverige
Sick AB

Bilder och video

EuroExpo2017

Tipsa en kollega

0.086