23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Träffa Larko Magnet A/S på Elmia Subcontractor

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Hitta inpiration till hur ni blir mer efftektiva med magneter. Träffa oss på mässan till november.

Larko Magnet intar Elmia Subcontractor mässan till november med spännande magnetiska lösningar för alla typer av projekt. Träffa oss på mässan och få ett bra snack omkring era projekt, idéer och möjliga magnetiska lösningar.

Besök oss på

Monter B05:18 d. 14. – 17. november 2017

Förregistrera dig här, och få gratis inträde till mässan:

Klick här för att registrera dig

Hitta inspiration till att effektivisera era lösningar med magneter, och använd magnetism till att göra era produkter, maskiner eller andra komplexa komponenter mer flexibla vid användning.

Genom de senaste 20 åren har vi rådgivit våra kunder omkring otaliga lösningsmodeller och på så vis uppnått en unik specialistkunskap inom magneter. Denna kunskap och know-how gör att vi kan lösa ett mycket brett spektrum av uppgifter. Vi vill därför gärna komma med vår input till just era utmaningar.

Ta vägarna förbi vår monter, och låt oss ta ett snack. Ni är även hjärtligt välkomna att boka in ett konkret möte med oss. Här kan vi i lugn och ro prata om era projekt och tankar över en kopp kaffe. Kontakta oss på post@larkomagnet.se

Elmia Subcontractor är Nordeuropas största underleverantörs mässa, där ni hittar mer än 1200 utställare från över 30 olika länder. Gå inte miste om en unik mässa inom bl.a. produktutveckling, där innovation och framtidssäkrade lösningar är högt prioriterat.

Vi ser fram emot att träffa er i vår monter – kom ihåg att förregistrera er för ovan för att få gratis inträde till mässan.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Tipsa en kollega

0.064