Ny medarbetare till vårt team!

| Medlemsnyhet | Företag Bufab

Möt Jacob Bergström, som började på Bufab för några månader sedan. Jacob är en Global Account Manager, ansvarig för en av våra största kunder globalt.

Jacob är länken mellan vår kund och våra 28 systerbolag som levererar till dem lokalt runt om i världen. Han samordnar projekt som sträcker sig från ett eller flera landsgränser, för att säkerställa att vår kund får ”All of Bufab all the time”.

- Mitt första intryck av Bufab är att det finns en stark familjekänsla och jag har blivit väl omhändertagen, genom olika introduktionsprogram och med bra stöd från kollegor. Jag är även mycket imponerad av entreprenörskänslan inom Bufab och det otroliga drivet som finns hos samtliga anställda - på Bufab gör alla det där extra för att göra våra kunder nöjda, säger Jacob.

När det kommer till framtiden, fortsätter han:

- Jag ser fram emot att använda min tidigare erfarenhet av att samordna projekt med stöd från våra syskonbolag för att hjälpa våra kunder att växa och att göra deras vardag, när det kommer till C-Parts, så smidig och enkel som möjligt, avslutar Jacob.

Vill du läsa hela intervjun?

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bufab

Stenfalksvägen 1
331 02 Värnamo
Sverige
Bufab

Tipsa en kollega

0.094